Ràdio Tortuga Mallorca Home

Edició 2

Paraula de Tortuga

Amics de sa radio, ja hem arribat a sa segona edició d’aquest programa, es un bon moment per fer-mos una pregunta transcendental: Per què serveix una tertúlia radiofònica? No seria millor passar música d’el Fari? Sa resposta, amics meus, tan sols la sap el vent. En tot cas vos proposam que deixeu a sa vostra brúixola interior que vos indiqui quina és sa millor manera d’entendre aquest món nostro.
Descarrega (botó dret + guardar como)


Avui ens acompanyen a aquest tros de camí els nostres amics:
Josep Lluis Toledo.
Macarena Llull.
Luis Miguel

Na Cristina Fernandez al control tècnic d’aquesta xerrada.

En Carlos Pons com a col·laborador, reporter, realitzador.

Vos parla en Pere Feliu, que farà de presentador i moderador d’aquest debat.

Aquest programa difícilment posarà llum als racons tenebrosos de l’enteniment. Mos conformam amb fer un esforç per reconèixer que hi ha darrera ses paraules incòmodes que escoltam massa sovint. Desnonament, ajustament, austeritat, retallades, expedient de regulació, competència, rescat, revolta, seguretat, excel·lència… tots aquests conceptes aconsegueixen amagar l’única cosa veritable: que cada persona del món viu sa seva pròpia veritat i qualsevol intent d’amagar-la o ignorar-la és un intent de reprimir l’esperit humà.

Com a antídot a aquest coctail de paraules buides, que ens enverina s’esperit, proposam recuperar una mirada humana cap a cada cosa que trobem mentre feim camí per aquest desconcertant moment històric.

Per sa gent de Radio Tortuga es camí se torna misteriós i estimulant cada setmana. No sabem cap a on anam ni si arribarem enlloc. Dues coses sabem: en primer lloc no tenim presa, i en segon lloc que duim una closca ben forta a s’esquena per protegir-mos d’aquest llançament de paraules verinoses.

Aquestes són ses nostres paraules, i si no vos agraden…en tenim d’altres.